Dutcholdskool
ts.dutcholdskool.nl
icon Dutcholdskool
branch icon Games
branch branch icon The Division / Depth / Wildlands
branch branch branch icon Alpha Squad
branch branch branch icon Beta Squad
branch branch icon Factorio / Payday / H&G / Unturned
branch branch icon Battlefield 1-4
branch icon Minecraft
branch branch icon Survival
branch branch icon Skywars/eggwars
branch branch icon UHC Lobby
branch branch branch icon Team 1
branch branch branch icon Team 2
branch branch branch icon Team 3
branch branch branch icon Team 4
branch branch branch icon Team 5
branch branch branch icon Team 6
branch branch branch icon Team 7
branch icon Café De Lachende koe
branch branch icon DJ DOS
branch branch icon Tafel 1
branch branch icon Tafel 2
-------------------------------
branch icon Wachtruimte icon
branch icon Staff icon
1 / 128
TOETREDEN TOT SERVER
Status bijgewerkt 2 mins ago
Er zijn geen verjaardagen vandaag.
Upcoming birthdays (11)
Verjaardag op Tue 22 May, 2018
Verjaardag op Tue 22 May, 2018
Verjaardag op Sat 26 May, 2018
Verjaardag op Sat 26 May, 2018
Verjaardag op Sat 26 May, 2018
Verjaardag op Sun 10 Jun, 2018
Verjaardag op Sun 10 Jun, 2018
Verjaardag op Sun 10 Jun, 2018
Verjaardag op Tue 12 Jun, 2018
Verjaardag op Wed 13 Jun, 2018
Verjaardag op Fri 15 Jun, 2018
Online gebruikers (0)
Geen gebruikers online.

PVP Eiland!

Barukkumun M Fri at 21:00 gepost  -  DutcholdskoolEventMinecraftNewsServer

Hai DutchOldSkool!

Zoals sommige wellicht is opgevallen is er een nieuw eiland onstaan in de buurt bij spawn. Lees hier ons avontuur en het ontstaan van dit eiland:

17 Mei 2018; De terugreis uit de Epic world.

Vandaag keerde ons onderzoekings-team terug vanuit de Epic world, waar ze enkele maanden waren voor het ontdekken van deze fascinerende wereld.

Tijdens het uitrusten en eten in de lachende koe zag één van de leden uit zijn ooghoeken door het raam ineens een vreemd eiland drijven voor de kust van de spawn.
Ze vroegen de barman of dat eiland er altijd al was want het was hun nog niet opgevallen. De barman lachte en terwijl hij de glazen spoelde zei hij “nee, dat eiland is ineens eergisteren boven komen drijven. Wij staan ook voor een raadsel”

Na het eten werd er besloten om eerst maar eens te rusten en de voorraden in hun rugzakken te vullen en bij zonsopgang een boot te regelen in de haven. Goed plan vonden de leden.

18 Mei 2018; een bezoek aan het mysterie eiland

Na een goede nachtrust ging het team op pad naar het eiland, in de haven werden bootjes geregeld en vaarde ze zonder problemen naar het eiland toe. Zodra ze aanlegde in de haven van het eiland werd besloten eerst een rondje over het eiland te lopen.

De omvang van het eiland viel eigenlijk mee en terwijl ze rondliepen kregen de teamleden een gerust gevoel door alle mooie natuur welke aanwezig is op het eiland.

Echter draaide de sfeer meteen om zodra het team het kasteel betrad, het rustgevende en het vredige gevoel werd direct vervangen door adrenaline en woede en agressie.

Meer sluipend dan lopen liepen ze door, op de binnenplaats van het kasteel stonden ze stil. Ze wisten niet wat ze konden verwachten in dit vreemde kasteel.

Rondkijkend zag één van de leden een trap naar kamers toe. Dit bleken de preparatie kamers te zijn. Hier werden ze op magische wijze opgehitst om te strijden ook tegen mekaar. De bogen werden gereed gemaakt en men wilde elkaar meteen aanvallen.

Maar in al hun wijsheid en kunde besloten ze een vriendelijk wedstrijdje te houden. Gemoedelijk streden ze 1 vs 1 in de arena en daarna een boogschutterswedstrijd.

Na afloop varen ze allemaal terug naar de spawn waar ze in de bonte koe hun verhaal ten horen bracht aan de aanwezige.

Als 1 van de leden van het team daag ik jullie uit, Test je skills in pvp met je vrienden in het PVP kasteel, ALS JE DURFT!!!

pvp eiland

Ha DutchOldSkool!

Zoals sommigen wellicht is opgevallen heeft het staff team versterking gekregen van Amkiller.
Amkiller heeft in het verleden deze functie al eens bekleed en omdat het aan hem bleef kriebelen om toch weer Mod te worden, heeft hij de stoute schoenen aangetrokken en deze stap gezet.

Amkiller, Namens de staff van Dutcholdskool: Welkom bij het team!

Amkiller M dank je, ik ben weer terug.
masterqyu Gratz amkiller.

Hi DutchOldSkoolers,

Onlangs werden wij erop gewezen dat de end ring (welke de portals op het spawn eiland verbind) sinds de reset weinig aandacht meer heeft gekregen. Nou vonden wij dit een goed moment om een ontwerp wedstrijd te organiseren. Hierover hebben wij onlangs een forumpost aangemaakt, waarin allereerst een poll ter sprake kwam...

Enn daar zijn we dan, de resultaten zijn binnen.. *tromgeroffel*..

De end zal in een adminclaim komen te staan, bijna tweederde van de voters prefereerde een uitgebreid build pallet. Concreet wil dit zeggen dat in de komende periode een adminclaim gezet zal worden die de volledige End Spawn omvat. Rondom de fontein blijft eenzelfde subclaim staan als er nu al staat, deze subclaims voegen we ook toe voor de pilaren (i.v.m. het breken van endcrystals en/of omhoog bouwen).

De competitie:
De komende weken kunnen jullie ontwerpen insturen voor de end, deze moeten echter wel aan de volgende criteria voldoen:

  • Het ontwerp moet Vanilla te maken zijn (dus geen bedrock, barrierblocks etc).
  • Het ontwerp moet rekening houden met de diameter van de end portal ring (tussen portal Oost en Zuid zitten 192 blocks)
  • Er moet in het ontwerp een manier zijn om op de ring te komen, preferabel een trap, alhoewel een ender pearl elevator etc. natuurlijk ook kunnen.


Ik heb een ontwerp, wat nu?
Alle ontwerpen kunnen als screenshot gepost worden in deze thread. Let wel op;Per persoon kan je maar één ontwerp insturen! Het insturen van ontwerpen kan tot 22 April. Na de 22e zal een 2e poll worden aangemaakt in deze thread, waarin de playerbase hun voorkeur kan aangeven qua designs. Na 1 week zal ook deze poll sluiten, op dat moment word de definitieve keuze bekend gemaakt.

Allemaal leuk en aardig, maar wat hou ik eraan over??
Om het allemaal net iets spannender te maken hebben we besloten een prijzenpot beschikbaar te stellen voor deze competitie. De top 3 ontwerpen zullen beloond worden met een aantal DOS$.

  1. 1e Plaats - 500DOS$
  2. 2e Plaats - 250DOS$
  3. 3e Plaats - 100DOS$

Vragen, suggesties en dingen in die strekking mogen ook in de forum post gesteld worden. Op 22 April zullen wij alle ontwerpen verzamelen en deze in combinatie met de beslissende poll in een nieuwe forum thread plaatsen. Op deze wijze hopen we een overzichtelijke competitie te kunnen organiseren!

We zijn erg benieuwd naar jullie creaties, let the build off begin!

Namens de DoS Staff,

Centycore

masterqyu Voor iedereen ik ben op het moment bezig met een template voor de circle van de end ring omdat deze vrij moeilijk te mak...
AankondigingAankondigingen